Välkommen till etalon AB skandinavien
mån - fre: 8:00 - 16:00
support@etlaon.se
+46(10)7079520
Välkommen till Etalon AB Skandinavien
Mon - Fri: 8:00 - 16:00
support@etalon.se
+46(10)7079520
Välkommen till etalon ab skandinavien
mån - fre: 8:00 - 16:00
+46(10)7079520

Branch kunskap för en hållbar framtid

Etalons team erbjuder en unik lösning på den ökande nedskräpning av järnvägen med mista störning av driften

Med tanke på järnvägens strikta regelverk tycker många infrastrukturförvaltare att det är krångligt och dyrt att utföra städning runt stationsområden men även mellan driftplatserna och på depåområden därför har vi på Etalon dedikerat oss för att hjälpa dig att lösa detta.

Skräp skadar miljön, kostar pengar och skapar otrygghet, helt i onödan. Tyvärr samlas det mer och mer skräp på dessa områden vilket skapar driftstopp genom fel i växlar/staggropar men även brandrisk både i tunnelbanan och på järnvägen.

Vår moderna avfallsdammsugare är ECO-vänlig och möjliggör snabb respons vid rengöring speciellt i områden som är svåra att nå med traditionella mekaniska sopmaskiner.

Nyfiken på oss? Boka in en demo av vår maskin hos dig

Etalon är ett modernt miljövänligt företag med miljövänliga maskiner
Vegetationskontroll är en viktig del av järnvägssäkerhetsunderhållet och hjälper till att förhindra dålig sikt av bland annat skyltar och signaler. Vårt järnvägs vegetationskontrollteam arbetar nära kunderna för att säkerställa att arbetet planeras effektivt för att möta kraven i miljölagstiftning. Från ogräsbekämpning och uppsamling av blad till större platsavstånd, inget är jobb för stort eller litet för oss

Varför välja oss

Ren och säker arbetsmiljö som minimerar risk för brand och driftstopp men även en ren arbetsmiljön för förare och andra som vistas på spåret området.

Ren och trevlig miljö för tredjepart, vilket uppskattas av resenärerna.Sikten förbättras när buskar och träd försvinner, vilket ökar säkerheten när signaler och andra komponenter på spårområdet syns tydligt.

Vår moderna avfallsdammsugare är ECO-vänlig, produktionseffektiv och kostnadseffektivt