Välkommen till etalon AB skandinavien
mån - fre: 8:00 - 16:00
support@etlaon.se
+46(10)7079520
Välkommen till Etalon AB Skandinavien
Mon - Fri: 8:00 - 16:00
support@etalon.se
+46(10)7079520
Välkommen till etalon ab skandinavien
mån - fre: 8:00 - 16:00
+46(10)7079520

Branschkunskap för en
Hållbar morgondag

Etalon din multiservice partner

Etalon är ett snabbväxande fullserviceföretag och vi har alltid som mål att arbeta långsiktigt och nära våra kunder för att tillsammans matcha behovet med rätt kompetens och skapa effektiva lösningar för er.

Få en kvalitetsstark leverans

När du väljer Etalon AB väljer du ett företag var första uppgift är att ge dig en trivsam inne- och utemiljö. Vi tar hand om underhållet av din fastighet och ser till att allting fungerar väl. Men vi vill samtidigt ge dig det där lilla extra. Med oss får du därför inte bara fastighetsservice för pengarna. Du får ett serviceteam med moderna maskinett som står för hög arbetsmoral, kvalitetsstark skötsel och effektiva insatser – med en otroligt bred och lång erfarenhet.

Tjänster inom vår fastighetsservice

Fastighetsrondering och tillsyn

Vi ronderar din fastighet regelbundet och ser till att allting är i gott skick. Vid problem bistår vi omedelbart med felavhjälpande insatser.

Trädgårdsskötsel

Har ogräset tagit över? Etalon hjälper dig gärna att rensa! Vi klipper även häcken, utför trädbeskärning och planterar – allt efter behov och säsong. På hösten tar vi såklart hand om vi lövfällningen med våra moderna maskiner.

Underhållsarbeten och snickerier

När ni behöver hjälp med snickeriarbeten, målning, bygga ett staket, en grillplats med mera finns Etalon tillgängliga för att hjälpa er med detta.

Lokalvård

Dags att städa trapphuset eller putsa fönstren? Vi håller gärna rent och snyggt i din närmiljö. Dessutom sköter vi om tvättstuga och andra gemensamma utrymmen i din fastighet..

Markarbete

Vill du ge din närmiljö ett lyft genom att anlägga till exempel en uteplats eller cykelparkering? Då finns vi här och hjälper dig. Behöver ni hjälp med större markarbeten har vi Etalon en bred kompetens.

Byggledning
/Projektledning

Byggprojekt är en organisation, om än tillfällig. Därför behöver någon ta på sig rollen att leda byggprojektet för att få saker att hända. Projektledning ingår ibland en entreprenörs tjänster, men det finns många anledningar till att det är bättre för er som beställare att ha en byggprojekt ledare som är ert ombud.

Elektriska arbeten

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete. Vi hjälper också till med felsökningar och reparationer.

Stängsel

Etalon AB samarbetar med några av de största tillverkarna på marknaden när det gäller stängsel och inhägnad. Vi kan hjälp dig med alltifrån planering, projektering och montering. Vi har utvecklat en process som säkerställer att projektet blir klart i rätt tid och till rätt pris. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt projekt.

Målning och tapetsering

Skall ni tapetsera eller måla? vi kan hjälpa er med allt ifrån att tapetsera en enkel fondvägg till att tapetsera hela rum. Kontakta oss gärna så kommer vi ut och gör en gemensam genomgång av arbetet. Och självklart kan vi hjälpa er med inköp av material om ni önskar detta.

Rivning/sanering

Vi utför alla förekommande rivningar, håltagningar och saneringar Varje projekt förbereds noggrant med rivningsplaner och planer för hur rivningsmaterialet ska tas om hand säkert och miljöriktigt.
Våra tjänster_Grovsopor

Grovsopor

Behöver ni hjälp med grovt avfall och grovsopor? Vi kan hjälpa till ayy hämta detta vi när som helst. Vi är snabba och effektiva. Kontakta oss för tid och plats med så hämtar vi dina sopor!

Nyfiken på oss? Boka in en demo av vår maskin hos dig

Etalon är ett modernt miljövänligt företag med miljövänliga maskiner